A 3600 éves Kolbrin Biblia
2018. szeptember 17. írta: captain schuro

A 3600 éves Kolbrin Biblia

Bár sokan nincsenek tisztában a létezésével, az úgynevezett Kolbrin Biblia ősi eseményeket beszél el az emberiség elfeledett történelméből. A Kolbrin Biblia egyes beszámolói állítólag az írott történelmünket jósolják meg, míg mások katasztrofális eseményeket jövendölnek, melyek a Földet fogják sújtani.


kolbrin_biblia1.png
A Kolbrin Bibliát a klasszikus Keresztény Bibliával párhuzamos írásként tartják számon, amely olyan lenyűgöző részleteket tartalmaz, melyek az Özönvizet és az Exodust érintik. A Kolbrin szövegek "A Pusztítóról" is beszélnek, mint kulcsfigurája ezeknek az eseményeknek, és számos katasztrofális eseményt mutat be, melyek még nem történtek meg.

A könyv eredettörténete szerint vallásos druidák őrizték a kéziratokat a Glastonbury Apátságban.

I. Edvard király 1148-ban könyvégetést rendelt el, ahol a Kolbrinhoz hasonló eretnek műveket kellett megsemmisíteni. A tűzben az apátság is porrá égett. Kár, hogy I. Edvard király még 50 évig nem született meg. Az is kár, hogy a római hódítás után már nem léteztek az ősi druidák, akik őrizhették volna a kéziratot... De még ez sem akadályozhatta meg őket, hogy megmenekítsék a nemelégetett mű nagy részét, bronzlapokra írva. Innen a Bronzkönyv elnevezés.


kolbrin_biblia2.png
Számos kutató egyetért abban, hogy a Kolbrin Biblia egy világi szöveggyűjtemény, amely legalább 3600 éves. Azt mondják, hogy abban az időben íródott, amikor az "Ószövetséget" írták. Számos szerző hozta létre, kezdve az ókori egyiptomiaktól az ősi keltákig. Ahogy a Biblia is két részből, az Ószövetségből és az Újszövetségből áll, a Kolbrin Biblia is két részes, melyeket összesen 11 könyv alkot.

Az első hat (közös néven: a Bronzkönyv) állítólag ókori egyiptomi szerzők munkája, akik a zsidók kivonulása utáni időszakban jegyezték le ezeket. A maradék ötöt (közös néven: Coelbook, vagy Kailedy) kelta druidák írták a bibliai Újszövetség keletkezésének idején. Állítólag.

Többen úgy vélik, hogy a Kolbrin Biblia legrégebbi részei az Exodus után születtek, amely a tudósok szerint az időszámításunk előtti tizenötödik században történt.

Sokak szerint ez az első Zsidó/Keresztény dokumentum, amely rámutat az emberi evolúció, a kreacionizmus és az intelligens tervezés megértésére. A Kolbrin Biblia matematikai alapelvei az ősi druidák csillagászati, matematikai érdeklődését tükrözik, és a szövegek múltbéli globális kataklizmákról beszélnek.

Az ősi szövegek az ember teremtésének történetét is elmesélik, és ráadásul olyan ősi kultúrák létezését említik, melyek Ádám és Éva érkezése előtt léteztek a Földön.

A Kolbrin Biblia első része a teremtés történetét tartalmazza, amely vallási és tudományos szövegként is olvasható. Az utolsó két könyvet Jézusnak szentelték.

Érdekes módon ez az ősi dokumentum, melyet hívnak Bronz könyvnek is, leírja a "Bukott angyal" kifejezést és megemlíti a "Teremtést" is, és hivatkozik a "halandó emberekre", akik házasságot kötöttek Ádám és Éva leányaival, és közös gyermekeik voltak.

Néhány részlet a Kolbrin Bibliából:

"Azokban a napokban az emberek előtt lesz a Nagy Könyv (visszatérése esetén), a bölcsesség feltárul, a keveseket ősszegyűjtik, hogy legyenek készen, ez a próba órája. A rettenthetetlenek (bátrak) túlélik..." Kéziratok 3:10

"Mikor az évszázadok elmúlnak, egyes törvények a csillagokat követik az égen. Útjaik változnak; mozgás és nyugtalanság van, már nem állandóak, és egy nagy fény jelenik meg vörösen az égen." - Kéziratok 3:3

"Amikor vér cseppen a Földre, a Pusztító megjelenik, és a hegyek megnyílnak, tüzet és hamut okádnak. A fák megsemmisülnek és minden élőlényt elnyel. A vizeket elnyeli a föld, a tengerek felforrnak." - Kéziratok 3:4

"Az emberek szétszóródnak őrületükben. Hallani fogják a Pusztító trombitáját és csatakiáltását, és a barlangokban keresnek menedéket a Földön. A terror felfalja a szívüket, és a bátorság elfolyik belőlük, mint a víz egy törött kancsóból. Felemésztik őket a harag lángjai, és a Pusztító leheletét fogják elfogyasztani." - Kéziratok 3:6

A bejegyzés trackback címe:

https://4444k.blog.hu/api/trackback/id/tr914246013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.